COACHING

ALT ER MULIGT

Hvad ER DIT næste bedste skridt?

Jeg hedder Gitte og jeg hjælper dig med:

1 – Få skabt struktur og overblik over dine ideer og drømme

2 – Prioriteret og udfordret dig på mulighederne

3 – Åbnet dine øjne for de blinde vinkler og fastlåste overbevisninger

4 – At du går fra en session med mig med en klar følelse af at være IGANG

5 – At du får et inspirerende overblik, et visualiserings-billede og en klar retning/mål

MIN HISTORIE…

JEG ÆNDREDE ALT I MIT LIV – Vi kan såmænd godt kalde det modigt, så længe vi er enige om at ‘mod’ betyder, at være ved at skide i bukserne af angst – og så gøre det alligevel!

Jeg solgte alt på Sjælland og købte hus på Samsø for at bliver selvstændig konsulent, lave min kunst og have natur lige udenfor døren. Jeg omlagde således i løbet af 1 år mit arbejds-, familie- og privatliv, for at realisere mine drømme. Jeg har stået i stærke og svære processer, men det har været det hele værd. Jeg mærker derfor dagligt fordelen af at stræbe mod mine værdier: MENINGsfuld livsførelse, udfoldet POTENTIALE & ultimativ FRIHED.

Udfoldet POTENTIALE handler om både at bringe dine OG mine kompetencer i spil på bedste vis.

Skal jeg også hjælpe dig?

Martin Fejerskov Markland

“I Gitte har man en af de bedste sparringspartnere der findes, man kan altid få det modspil man har brug for…Jeg vil give mine varmeste anbefalinger af et af de bedste mennesker jeg i mit arbejdsliv er stødt på.”

Eva Grøn Pugesgaard

…et menneske, der med konstant overskud og hjerterum ser én både personligt og professionelt. Med et kæmpe gå-på-mod og et misundelsesværdigt drive inspirerer hun til at man som individ søger udvikling i hverdagen. Hun har haft overskud til at coache og hjælpe med udfordringer både i arbejdsøjemed og på hjemmefronten…”

Amanda Wahlstedt

“I am so appreciative of your warmth and advice throughout Costa Rica, and I just wanted you to know that I think of our conversations frequently. Thank you for sharing your wisdom with me ❤️”

Thomas Hammerich

When Gitte sees a process that can be optimized, she shows no fear in challenging it and bringing into the light for scrutiny. A truly dedicated and highly professional colleague, that I would gladly recommend anytime.”

Møder afholdes via Zoom – Fang mig på 31 44 83 00 eller Gitte.xenia@live.dk